Tråkig klänning och tröja blir söt kombination

Idag bestämde jag mig för att sy om två saker som passar väldigt bra ihop. Det jag hade att arbeta med var en enkel, tråkig vit klänning och en minst lika tråkig svart kofta. Jag gjorde små enkla förändringar, ändå blev det sådan stor skillnad på resultatet! Tröjan klippte jag bara av en bit och sydde upp den. Även klänningen klippte jag av, men jag sydde också på ett svart spetsband på den. Fint va?

Kram Trasflickan


FÖRE:




EFTER:


Mammas gamla kjol blir unik klänning/tunika

Jag vet, jag har tydligen patent på att sy om gamla långkjolar. Men det är verkligen superbra och lätt att göra det. Man kan göra så himla många olika saker. Denna gång klippte jag av kjolen och fållade upp den med ett resårband i. Sedan ersatte jag även några knappar på ryggen med sidenband istället. Vad tycks?!

Kram Trasflickan


FÖRE
:

 

EFTER:





Min prinsessunderkjol blir söt topp

När jag var liten ville jag vara som min kära mamma och ha en underkjol jag med. Jag tjatade sönder henne tills jag fick en, och då använde jag den inte ens. Men nu kom den verkligen till användning! Jag sydde på en svart kant, axelband och tre knappar. Helt plötsligt hade kjolen förvandlats till en jättesöt topp. Det ni! :)

Kram Trasflickan


FÖRE
:

EFTER:


RSS 2.0